Snelle zalmsalade op kruiden ciabatta
De bereidingstijd is ca. 20 minuten.
Bereiding
Stap 1: Leg de zalm in een ingevette stoomovenpan met gaatjes en schuif in de stoomoven.
Koken universeel 75°C Tijdsduur 8 minuten
Stap 2: Laat de zalm afkoelen en meng in een kom met wat kwark tot een smeuïge salade.
Stap 3: Breng de salade op smaak met wat limoenrasp, peper en zout.
Stap 4: Bewaar tot serveren in de koelkast.
Serveren:
Stap 1:
Pel de rode ui en snijd in dunne halve ringen.
Stap 2: Spoel deze af onder koud water.
Stap 3:
Snijd mooie plakken van de kruiden ciabatta.
Stap 4:
Maak de little gem aan met wat olijfolie, peper en zout.
Stap 5:
Leg op het brood wat little gem sla.
Stap 6:
Verdeel hierover de zalmsalade en garneer met de rode ui en een takje dille.