Smoothiebowl
De bereidingstijd is ca. 30 minuten
Bereiding
Stap 1: Pureer alle ingrediënten in een blender fijn. Houd 1/3 banaan en een halve passievrucht apart voor later.
Stap 2: Verwarm de oven voor op hetelucht plus op 160 °C, bekleed een bakplaat met bakpapier en verwarm de kokosolie met de maple syrup, meng de haver, noten, 5-spice en kokos met elkaar en verdeel over de bakplaat.
Hetelucht plus 160 °C Tijdsduur 20 minuten
Stap 3: Roer na 10 minuten de granola om.
Stap 4: Laat de granola afkoelen en voeg hierna de gedroogde vruchten toe.
Serveren
Stap 1:
Giet het smoothie mengsel in een diep bord.
Stap 2:
Schenk er een swirl in van kokosmelk.
Stap 3:
Snijd het fruit in mooie plakjes.
Stap 4:
Garneer de smoothiebowl met het fruit.
Stap 5:
Verdeel hier de zelfgemaakte granola en kokosrasp overheen.
Stap 6:
Top de bowl af met limoenrasp.