Salade van Coeur de Bray met granaatappelpitjes
Ingredienten
- 1 Coeur de Bray, 12 uur op kamertemperatuur
- 1 granaatappel
- ½ doosje verse frambozen
- ½ dl amandelolie
- Klein scheutje azijn
- Poedersuiker
- Peper uit de molen
- Zout uit de molen
- Flinke theelepel roze pepers
- Klein zakje gemengde sla
- Sneetjes geroosterd briochebrood
Stap 1:
Maak een dressing van de amandelolie, azijn, poedersuiker en wat peper en zout.
Stap 2:
Verdeel de sla over een schaal en leg er de kaas op. Bestrooi met de granaatappelpitjes en de roze pepers en leg de frambozen eromheen.
Stap 3:
Druppel er wat van de dressing over.
Stap 4:
Leg een plakje kaas op een briochebroodje en neem er wat salade bij.
Tips
Speciaal voor Valentijn: snijd de Coeur de Bray in hartjesvorm.