Salade van Coeur de Bray met granaatappelpitjes

Salade van Coeur de Bray met granaatappelpitjes

Kaas/zuivelKookplaatMakkelijk
Dit recept is voor 1 persoon

Ingredients

  • 1 Coeur de Bray, 12 uur op kamertemperatuur
  • 1 granaatappel
  • ½ doosje verse frambozen
  • ½ dl amandelolie
  • Klein scheutje azijn
  • Poedersuiker
  • Peper uit de molen
  • Zout uit de molen
  • Flinke theelepel roze pepers
  • Klein zakje gemengde sla
  • Sneetjes geroosterd briochebrood

De bereidingstijd is ca. 10 minuten.

 

Bereiding

Stap 1:
Maak een dressing van de amandelolie, azijn, poedersuiker en wat peper en zout.

Stap 2:
Verdeel de sla over een schaal en leg er de kaas op. Bestrooi met de granaatappelpitjes en de roze pepers en leg de frambozen eromheen.

Stap 3:
Druppel er wat van de dressing over.

Stap 4:
Leg een plakje kaas op een briochebroodje en neem er wat salade bij.

 

Tips: Speciaal voor Valentijn: snijd de Coeur de Bray in hartjesvorm.