Ingredienten
- 100 gram witte basterdsuiker
- 265 gram roomboter
- ½ ei
- 1,5 gram zout
- 7 gram citroenrasp
- ¼ tl vanillepoeder
- 300 gram bloem
Benodigdheden
- Bakmatje
- Bekken
- Bakplaat
- Spuitzak
Bereidingswijze
- Meng de zachte boter in een bekken samen met zout en de citroenrasp.
- Meng er de witte basterdsuiker en vanillepoeder doorheen.
- Voeg het ½ ei toe en meng weer.
- Voeg tenslotte de gezeefde bloem toe en meng deze er zachtjes doorheen.
- Verwarm de oven voor op.
Temperatuur: 170 ˚C. Hetelucht plus. - Doe het wrijfdeeg in een spuitzak met kartelmondje en spuit schuin in een golfpatroon op bakplaat bekleed met een bakmatje.
- Zet de spritsen in de oven.
Temperatuur: 170 ˚C. Hetelucht plus. Tijd: 17 minute. - Laat de spritsen afkoelen op het aanrecht.