Stap 1: Doe de rode kool en alle ingrediënten, behalve de appel, in een ruime dichte stoomovenpan.
Functie: Stomen 100 ºC, gedurende 50 minuten
of
in de drukstoomoven 120 ºC, gedurende 23 minuten
Stap 2: Voeg de appelplakjes toe en schuif de stoomovenpan nog even terug.
Functie: Stomen 100 ºC, gedurende 10 minuten Kooktijd:10 minuten
in de drukstoomoven 120 ºC, gedurende 3 minuten Kooktijd: 3 minuten Voeg de appel pas aan het einde van de bereiding toe omdat de appel het garen van de kool vertraagt.
Indien u zomer rode kool gebruikt, is de kooktijd korter:
Functie: Stomen 100 ºC, gedurende 40 minuten
Of in de drukstoomoven 120 ºC, 15-20 minuten
Lekker met hertenstoof met kardemom en ontbijtkoek en het aardappeltaartje.
Maak optimaal gebruik van je stoomoven met de stoomovenpannen van Miele. Voor het bereiden van sauzen, groenten, pasta en vele andere ingrediënten hebben wij passende stoomovenpannen. Ontdek het volledige assortiment in de Miele webshop.