Dit recept duurt ca. 35 minuten om te bereiden
Bereidingswijze
Stap 1:
Verwarm de oven voor.
Hetelucht Plus 220C
Stap 2:
Leg de tomaatjes op een bakplaat, besprenkel met balsamicoazijn, olijfolie, peper en zout en zet in de oven.
Hetelucht Plus 220C Bereidingstijd 4 minuten
Stap 3:
Bewaar de tomaatjes tot later in de Gourmet-warmhoudlade, zodat ze warm blijven.
Stap 4:
Doe de doperwten in een stoomovenpan met gaatjes en zet in de stoomoven.
Stomen 100C Bereidingstijd 4 minuten
Stap 5:
Doe de erwten in een mengkom, doe er de slagroom, citroenrasp, olijfolie bij.
Stap 6:
Hak de pestokruiden fijn en voeg dit toe aan het erwtenmengsel, breng op smaak met peper en zout.
Stap 7:
Smeer 6 wontonvellen in met eiwit.
Stap 8:
Leg hier een lepel erwtenmengsel in, leg hier een wontonvelletje overheen.
Stap 9:
Maak de ravioli dicht, zorg ervoor dat de lucht er volledig uit is.
Stap 10:
Zet de spinazie in de stoomoven.
Stomen 100C Bereidingstijd 1 minuut
Stap 11:
Breng een pan met gezouten water aan de kook.
Stap 12:
Kook de ravioli‘s kort af. Wanneer de ravioli ’s drijven, zijn ze klaar.
Stap 13:
Haal de ravioli’s uit het water en besprenkel met olijfolie.
Serveren
Verdeel de spinazie over 4 bordjes, leg hier de ravioli ’s bovenop.
Steek de tomaatjes tussen de ravioli’s.
Schaaf de Pecorino over de ravioli’s, verdeel de rucola en besprenkel met olijfolie.
Serveer direct.