De bereidingstijd is ca. 1,5 tot 2 uur.
Bereiding
Piepkuikens
Stap 1: Verwarm de combi-stoomoven voor.
Hetelucht Plus 100C
Stap 2: Marineer de kip in de hoisinsaus gedurende 30 minuten.
Stap 3: Verdeel de garnering over de bakplaat. Plaats de piepkuikens in een gelijke verdeling op de bakplaat.
Stap 4: Verander de functie naar Combi-koken en stel de volgende stappen in:
Stand combi-koken/hetelucht plus 100C Vochtpercentage 100% Tijdsduur 20 minuten
Stand hetelucht plus 180°C Vochtpercentage 60% Tijdsduur 20 minuten
Stand Grill 2 Vochtpercentage 0%
Groenten
Stap 1: Terwijl de piepkuikens garen, kan de groente voorbereid worden. Snijd de gele wortel, bimi’s en paksoi en plaats deze ieder apart in een stoomovenpan met gaatjes.
Stap 2: Haal de piepkuikens uit de oven en stel via Koken Menu de stoomoven in om de groenten te stomen. Selecteer in Koken Menu de gele wortel, bimi en paksoi. Met de functie Koken Menu zorgt de stoomoven ervoor dat alle gerechten gelijktijdig klaar zijn.
Stap 3: Als eerste plaats je de gele wortel in de stoomoven. Terwijl de groente in de stoomoven zitten is er tijd om de borden op te maken.
Functie koken menu 100C Tijdsduur 4 minuten
Stap 4: Na 1 minuut geeft de stoomoven automatisch aan dat de bimi’s in de stoomoven geplaatst kunnen worden.
Functie koken menu 100C Tijdsduur 3 minuten
Stap 5: Na 2 minuten geeft de stoomoven automatisch aan dat de bokchoy geplaatst kan worden.
Functie koken menu 100C Tijdsduur 1 minuten
Stap 6: Haal alle groenten uit de stoomoven en garneer deze rondom het piepkuiken op het bord.