Naar Miele.nl
Search
Generic filters
Exact matches only

Paddenstoelenbouillon met truffelsalsa

Paddenstoelenbouillon met truffelsalsa

GroenteStoomovenMakkelijk

Ingredienten

  • 1500 mlbouillon, van 2 paddestoelenbouillontabletten
  • 200 gram gemengde paddestoelen
  • 1 sjalot, gesnipperd
  • 300 ml room
  • 1 eetlepel truffelsalsa

Benodigdheden

  • Garde
  • Kom
  • Pan
  • Dichte stoomovenpan

Stap 1:
Borstel de paddenstoelen schoon en snijd ze in mooie stukjes.

Stap 2:
Fruit de sjalot samen met de paddenstoelen licht aan.

Stap 3:
Neem een dichte stoomovenpan, schenk hier de bouillon in en voeg de paddenstoelen met de sjalot toe.

Functie: Stomen
100 ºC, gedurende 20 minuten

Stap 4:
Klop de room tot slagroomdikte en meng met de truffelsalsa. Breng op smaak met peper en zout.

Serveren:
Breng de bouillon eventueel nog verder op smaak met peper en zout. Schenk de bouillon in diepe borden en serveer er een quenelle truffelcrème bij.

Deel dit artikel: