De bereidingstijd is ca. 3 tot 4 uur.
Bereidingswijze
Stap 1:
Snijd het ribstuk in blokjes van 2 bij 2 cm.
Stap 2:
Verhit in een koekenpan een scheut rijstolie en bak hierin de ribstuk bruin.
Stap 3:
Voeg de 2 el currypasta toe en bak op laag vermogen mee zodat alle smaken goed loskomen.
Stap 4:
Schenk de kokosmelk erbij en roer goed door.
Stap 5:
Voeg de kruiden en specerijen toe roer goed door en schep in een dichte stoomovenpan en zet in de stoomoven. Stomen 120 / 100C Tijdsduur 30 / 90 minuten
Stap 6:
Schil en was de aardappel en snijd in blokjes van 2 bij 2 cm.
Stap 7:
Voeg de aardappel toe aan het vlees en zet terug in de stoomoven. Stomen 120 / 100C Tijdsduur 15 / 45 minuten
Stap 8:
Dek de massaman curry af met vershoudfolie en bewaar in de gourmet warmhoudlade tot verder gebruik.
Tip: Serveer de Massam curry met gele rijst (zie recept hieronder).