De bereidingstijd is ca. 60 tot 90 minuten.
Bereiding
Marinade
Stap 1: Kneus de citroengras en knoflook en snijd de gember en peper klein.
Stap 2: Doe dit samen met de overige ingrediënten voor de marinade in een dichte stoomovenpan.
Stomen 100C Tijdsduur 10 minuten
Kippendijen
Stap 1: Doe de kippendijen in een stoomovenpan met gaatjes.
Stap 2: Laat de marinade in de stoomoven staan.
Stap 3: Plaats nu de kip in de stoomoven.
Stomen 75C Tijdsduur 15 minuten
Stap 4: Haal de kip en de marinade uit de stoomoven.
Stap 5: Leg de kip in de marinade en laat dit minimaal 15 minuten staan.
Groenten
Stap 1: Snijd de wortel in plakken van 1 centimeter.
Stap 2: Doe de bimi en wortel in een stoomovenpan met gaatjes.
Stomen 100C Tijdsduur 2 minuten
Stap 3: Snijd de bokchoy in de lengte doormidden.
Stap 4: Doe de bokchoy in een stoomovenpan met gaatjes.
Stomen 100C Tijdsduur 1 minuut
Serveren
Stap 1: Haal de kip uit de marinade en dep deze droog.
Stap 2: Kleur de kippendijen in de koekenpan.
Kookplaat: stand 6 Inductiekookplaat met Tempcontrol: stand 2
Stap 3: Bak de groenten in een koekenpan met een beetje olie.
Kookplaat: stand 9
Stap 4: Blus af met een beetje marinade en kook dit in.