Bereidingswijze
Friet
Stap 1: Verwarm de oven voor.
Hetelucht Plus 225C
Stap 2: Snijdt de bataat in dikke repen en was deze in koud water. Doe de zoete aardappel in een stoomovenpan met gaatjes.
Stomen 100C Bereidingstijd 5 min
Stap 3: Doe de zoete aardappel in een bowl en meng met de olie, knoflookpoeder, gerookte paprika poeder, zwarte peper en zout.
Stap 4: Bewaar tot later.
Kebab
Stap 1: Leg de oesterzwammen en de jackfruit op een bakplaat. Besprenkel met olie en zout.
Stap 2: Zet in de oven.
Hetelucht Plus 225 C Bereidingstijd 35 min
Stap 3: Zorg ervoor dat de zwammen goed droog zijn, wanneer dit niet het geval is zet dan de zwammen nog even terug in de oven.
Stap 4: Maak de zwammen aan met barbecuesaus en laat deze marineren. Wanneer je het mengsel vacumeert kunnen de smaken nog beter intrekken voor een perfect eindresultaat.
Stap 5: Houd de kebab warm op 85 C.
Zhoug
Stap 1: Doe alle ingrediënten in een blender en draai tot een gladde massa.
Stap 2: Breng op smaak met zout.
Serveren
Stap 1: Verwarm de grillplaat op stand 7.
Stap 2: Grill de frieten rondom aan op de grill.
Stap 3: Verdeel de frieten over een grote schaal.
Stap 4: Schep de kebab over de frieten heen.
Stap 5: Lepel de zhoug over de kebab.
Stap 6: Spuit de yoghurt met de spuitzak over de kebab.
Stap 7: Strooi de toppings over het gerecht.