Kabeljauw met fajita kruiden en guacamole

Kabeljauw met fajita kruiden en guacamole

15 minutenVisOvenMakkelijk
Dit recept is voor 4 porties

Ingredients

  • 4 x 50 gram kabeljauw
  • ½ zakje fajita kruiden (casa fiesta)
  • 1 limoen
  • Takje koriander
  • Guacamole, vers gemaakt of uit een potje

Supplies

  • Bakplaat

De bereidingstijd is ca. 15 minuten.

 

Bereiding

Stap 1:
Snijd de limoen doormidden. Besprenkel de kabeljauwfilets met het sap van een halve limoen.

Stap 2:
Snijd de andere helft van de limoen in dunne plakjes.

Stap 3:
Rol de filetstukjes door de fajita kruiden en leg ze op een bakplaat.

Stap 4:
Bak ze 5 minuten in een voorverwarmde oven op 180 °C.

Stap 5:
Schep wat van de guacamole op een bordje en leg hierop een stukje kabeljauw en daar bovenop een plakje limoen en een takje koriander.