De bereidingstijd is ca. 90 minuten.
Bereidingswijze
Stap 1: Hak wat verse tijm fijn zonder de steeltjes. Meng dit met de geraspte kaas en de kerriepoeder.
Stap 2: Rol het bladerdeeg op het laatste moment pas uit met de breedste kant naar je toe en bestrijk het deeg met het los geklopte ei.
Stap 3: Bestrooi het bladerdeeg met het kaasmengsel en druk licht aan. Hou aan de zijkanten 3 cm vrij.
Stap 4: Rol nu eerst van links het deeg strak op naar het midden en vervolgens vanaf de andere kant.
Stap 5: Leg de rol vervolgens in de koelkast en laat een uur rusten.
Stap 6: Snijd nu dunne plakjes en leg deze op een bakplaat met gaatjes of de gewone bakplaat. Laat nog even rusten.
Stap 7: Stel nu de combi stoomoven in met de volgende stappen.
Eigen programma´s
Stap 1:
Hetelucht Plus Voorverwarmen 180°C
Stap 2:
Combi koken Hetelucht plus 185 °C Bereidingstijd 10 minuten Vochtigheid 70 %
Stap 3:
Combi koken Hetelucht Plus 160°C Bereidingstijd 13 minuten Vochtigheid 30 %
Haal de kaasvlinders uit de combi-stoomoven en eetsmakelijk!