Bereidingstijd is ca. 15 minuten.
Bereidingswijze
Raita Salade
Stap 1: Snijd de komkommers in de lengte door, verwijder de zaadlijsten en snijd in blokjes.
Stap 2: Snijd de cherry tomaten door de helft en meng met de komkommer.
Stap 3: Snipper de ui fijn en meng door de komkommer.
Stap 4: Pluk de blaadjes munt en snijd in fijne reepjes.
Stap 5: Voeg de Griekse yoghurt, citroensap, komijn en gesneden munt door het komkommer mengsel.
Stap 6: Breng op smaak met zout en schep op een bord.
Stap 7: Bewaar de raita salade tot verder gebruik in de koeling.
Groene Curry
Stap 1: Maak de gezouten citroen schoon en snijd het vruchtvlees in blokjes.
Stap 2: Snijd de groene pepers in de lengte door de helft en snijd in kleine stukken.
Stap 3: Snijd de knoflook tenen fijn.
Stap 4: Doe alle ingrediënten in de blender beker en draai er een grove pasta van.
Stap 5: Bewaar de groene curry tot verder gebruik in de koeling.