Havermout met appel
De bereidingstijd is ca. 10 minuten.
Stap 1: Schenk de melk in een kom, meng de havemout en het kaneel erdoorheen.
Stap 2: Voeg de honing en de rozijnen toe en roer de havermout goed door.
Stap 3: Zet de kom in de magnetron en stel in: Quick magnetron 1000W Bereidingstijd 1 minuut
Stap 4: Roer de havermout goed door, zet deze daarna terug in de magnetron en stel in: Quick magnetron 1000W Bereidingstijd 1 minuut
Stap 5: Roer de havermout goed door en controleer of de havermout goed is. Als de havermout nog warmer moet, zet deze dan terug in de magnetron en stel in: Quick magnetron 1000 watt Bereidingstijd 1 minuut
Stap 6: Let goed op dat de havermout niet te heet wordt en overkookt.
Stap 7: Snijd de appel in plakken, leg deze boven op de havermout en doe er blauwe bessen bij.
Stap 8: Serveer de havermout warm en geniet!
Tip: Kies de melk die het beste bij je past en afhankelijk van de smaak kun je er voor kiezen om iets meer of minder honing toe te voegen.