Stap 4: Halveer de courgette over de lengte en herhaal dit nog een keer, verwijder de zaadlijst en maak er gelijke stukjes van.
Stap 5: Maak alles nu aan met olijfolie en peper en zout.
Stap 6: Halveer de kruidenzwam, deze hebben een mooie vlezige structuur.
Stap 7: Verdeel nu alles over de bakplaat en schik hier de kruidenzwam en de tomaatjes over.
Bereiding in de combi-stoomoven: Combi Koken 20% vochtigheid Hetelucht Plus 210C Tijdsduur 25 minuten
Bereiding in de oven of combimagnetron: Hetelucht Plus 210C Tijdsduur 25 minuten Tip: zet de crisp functie aan (indien mogelijk).
Stap 8: Roer de Griekse yoghurt aan met wat peper en zout en rasp en sap van een citroen. Maak dit eventueel aan met gesneden bladpeterselie.
Stap 9: Serveer dit gezonde en makkelijke gerecht met de citroenyoghurt.
Tip: Je kunt dit eventueel aanvullen met een vleesvervanger.