Grissini
De bereidingstijd is ca. 45 minuten.
Bereiding
Stap 1: Meng de bloem en de Parmezaanse kaas.
Stap 2: Los de gist op in het water en laat even staan.
Stap 3: Meng water/gist , olijfolie en zeezout en kneed een goed door voor ca. 10 tot 15 minuten.
Stap 4: Vorm een bol van het deeg en doe deze in een ingevette of een bebloemde kom.
Stap 5: Dek de kom af met folie en laat dit 1 uur rijzen op de werkbank of in de oven op functie gistdeeg rijzen.
Stap 6: Snijd intussen de olijven en de rozemarijn fijn.
Stap 7: Verwarm de oven voor op Hetelucht Plus 180 C.
Stap 8: Kneed nu de olijven en rozemarijn door het deeg en rol het uit tot een rechthoek.
Stap 9: Snijd het deeg in banen van 2 cm breed en leg deze op de bakplaat.
Stap 10: Schuif in de oven op 180 C. voor 20 minuten.
Stap 11: Wanneer de Grissini goudbruin zijn, de temperatuur omlaag brengen naar 150 C. en nog even nabakken.
Stap 12: Bestrooi met wat fleur de sel en zwarte peper uit de molen.