Gevulde portobello champignons uit de stoomoven
Stap 1: Borstel de portobello champignons goed schoon. Maak ze niet met water schoon. Hak de steeltjes fijn.
Stap 2: Bak de knoflook met de steeltjes kort in olie en voeg toe aan het gehakt.
Stap 3: Meng het kippengehakt met de andere ingrediënten en vul hiermee de champignons.
Stap 4: Leg ze in een stoomovenpan met gaatjes en stoom ze ongeveer 15 minuten op 85 °C.
Stap 5: Strooi wat van de kaas op de champignons en bruineer met een crème brûlée brander.
Stap 6: Leg hierop een beetje van de overgebleven koriander en wat stukjes van de rode chili.
Benieuwd naar meer recepten voor de stoomoven? Kijk op deze receptenpagina.
Stoomovenpannen met gaatjes zijn geschikt voor groente zoals portobello’s, vis, vlees en aardappelen zonder fond. Ook zijn ze perfect voor het ontdooien van ingevroren producten.