Gepofte gevulde aardappel
Stap 1: Pof de aardappelen in de magnetron: prik de aardappels in met een vork. Leg de aardappels in de magnetron en gaar deze bij 850 Watt gedurende 15 tot 20 minuten.
Stap 2: Maak een vulling voor de aardappel door alle overige ingrediënten met elkaar te mengen.
Stap 3: Snijd de bovenkant van de aardappel af en lepel wat van de gepofte aardappel uit. Meng dit door de vulling.
Stap 4: Verdeel nu de vulling over de vier aardappels.
Stap 5: Serveer direct of plaats ze kort terug op de barbecue. Zet ze dan in een aluminium schaaltje. Gebruik de magnetron om je pofaardappels snel en makkelijk voor te garen, voor bij de BBQ. Het poffen in de magnetron gaat drie keer zo snel dan in de oven.
Variëren met de vulling is makkelijk. Gebruik altijd wel crème fraîche en kaas.
Ontvang tijdelijk een gratis Big Green Egg MiniMax bij aankoop van vier Miele inbouwapparaten, inclusief een kookplaat met werkbladafzuiging. Klik op de onderstaande link voor meer informatie en actievoorwaarden.