De bereidingstijd is ca. 45 tot 60 minuten.
Zoete aardappel
Stap 1: Verwarm de oven voor
Hetelucht Plus 190ºC
Stap 2: Snijd de zoete aardappel in repen.
Stap 3: Meng panko, Parmezaan, knoflook, oregano, zout en peper goed door elkaar.
Stap 4: Klop de eieren los, haal de aardappels erdoor en paneer deze daarna in de panko.
Stap 5: Leg ze op een bakplaat bekleed met bakpapier en schuif in de oven.
Hetelucht Plus 190ºC Bereidingstijd 30 minuten
Stap 6: Draai ze halverwege een keer om.
Dip
Stap 1: Hak de blaadjes van de oregano fijn en pel en hak de knoflook.
Stap 2: Meng de oregano, knoflook en za’atar door de yoghurt en breng op smaak met peper en zout.
Stap 3: Serveer de dip samen met de zoete aardappel.