Bereidingswijze Salade
Stap 1: Was de gem sla en halveer deze over de lengte.
Stap 2: Maak de sla aan met olijfolie en breng op smaak met peper en zout.
Bewaar tot later.
Bereidingswijze Amandel en pijnboompit
Stap 1: Verwarm de oven voor.
Hetelucht Plus 150C
Stap 2: Verdeel de pijnboompitten en amandelen over een bakplaat en zet in de oven.
Hetelucht plus 150C Bereidingstijd 15 minuten
Stap 3: Bewaar de amandelen en pijnboompitten tot later
Bereidingswijze Blauwe kaas dressing
Stap 1: Verwarm de blauwe kaas met de kefir in een sauspannetje tot de kaas gesmolten is.
Stap 2: Rasp de teen knoflook bij de kaas en laat het mengsel afkoelen.
Stap 3: Meng de mayonaise erdoor en breng op smaak met zout en peper
Serveren
Stap 1: Verwarm de grillplaat op de kookplaat op stand 7.
Stap 2: Grill de gem sla rondom aan op de grillplaat, ca. 1 minuut per kant.
Stap 3: De sla mag goed kleuren maar niet te gaar worden, de sla moet krokant blijven.
Stap 4: Doe de sla in een bowl en maak aan met de kaas dressing, peper en zout.
Stap 5: Sprenkel de amandelen en pijnboompitten erover en serveer.