Flammkuchen

VleesOvenMakkelijk

Ingredients

  • 1 plak pizzadeeg (koelvers)
  • 2 rode uien
  • 3 eetlepels crème fraîche
  • Olijfolie
  • Peper
  • Garnering:
  • Rucola

Supplies

  • Pizzasteen
  • Bakplaat

Verwarm oven voor op Intensief bakken 200 °C.

Stap 1:
Pel de uien en snijd in dunne halve ringen.

Stap 2:
Rol het deeg uit en leg dit op de bakplaat.

Stap 3:
Smeer het deeg in met crème fraîche.

Stap 4:
Meng de rode ui met peper en olijfolie.

Stap 5:
Verdeel de uien over de bodem.

Stap 6:
Plaats de bakplaat in de oven op het 2e niveau van onderen.

Oventemperatuur: 200 °C
Bereidingstijd: 20-25 minuten

 

Serveren

Snijd de plakken serranoham door de helft. Snijd de flammkuchen in punten en beleg luchtig met de serranoham en garneer met wat rucola.

Miele gourmetbak- en -pizzasteen

Tijdelijk 20% korting op de gourmetbak- en -pizzasteen, perfect voor het maken van een knapperige flammkuchen!

Bestel nu