Ingredienten
- 100 gram volle yoghurt
- 150 gram mayonaise
- 1 el blad peterselie
- 2 kleine augurken
- 1 el kappertjes
- 6 zilveruitjes
- 4 Nicola aardappel gewassen (voor de Fish & Chips)
- 500 gram kibbeling (voor de Fish & Chips)
Ravigote
Stap 1:
Hak de peterselie, augurk, kappertjes en zilveruitjes fijn.
Stap 2:
Meng de yoghurt en de mayonaise en de gehakte ingrediënten tot een saus.
Stap 3:
Schep de ravigotesaus in kleine kommetjes en bewaar in de koeling tot verder gebruik.
Fish, Chips
Stap 1:
Verwarm de oven voor.
Hetelucht plus 225 °C
Zet de crisp functie aan
Stap 2:
Snijd de aardappelen in 8 wedges en meng met de zonnebloemolie, peper en zout..
Stap 3:
Bewaar de filet tot verder gebruik in de koelkast.
Stap 4:
Leg de kibbeling langs de aardappels en zet in de oven, stel in.
Hetelucht plus 225°C
Bereidingstijd 12 tot 15 minuten
Stap 5:
Verdeel de aardappels en kibbeling over de borden en serveer met de ravigote