Fish, Chips en ravigote

25 minutenVisOvenMoeilijk
Dit recept is voor 2 personen

Ingredients

  • 100 gram volle yoghurt
  • 150 gram mayonaise
  • 1 el blad peterselie
  • 2 kleine augurken
  • 1 el kappertjes
  • 6 zilveruitjes
  • 4 Nicola aardappel gewassen (voor de Fish & Chips)
  • 500 gram kibbeling (voor de Fish & Chips)

De bereidingstijd is ca. 25 minuten.

 

Ravigote

Stap 1:
Hak de peterselie, augurk, kappertjes en zilveruitjes fijn.

Stap 2:
Meng de yoghurt en de mayonaise en de gehakte ingrediënten tot een saus.

Stap 3:
Schep de ravigotesaus in kleine kommetjes en bewaar in de koeling tot verder gebruik.

 

Fish, Chips

Stap 1:
Verwarm de oven voor.

Hetelucht plus                225 °C
Zet de crisp functie aan

Stap 2:
Snijd de aardappelen in 8 wedges en meng met de zonnebloemolie, peper en zout..

Stap 3:
Bewaar de filet tot verder gebruik in de koelkast.

Stap 4:
Leg de kibbeling langs de aardappels en zet in de oven, stel in.

Hetelucht plus                            225°C
Bereidingstijd                             12 tot 15 minuten

Stap 5:
Verdeel de aardappels en kibbeling over de borden en serveer met de ravigote