De bereidingstijd is ca. 25 minuten.
Ravigote
Stap 1: Hak de peterselie, augurk, kappertjes en zilveruitjes fijn.
Stap 2: Meng de yoghurt en de mayonaise en de gehakte ingrediënten tot een saus.
Stap 3: Schep de ravigotesaus in kleine kommetjes en bewaar in de koeling tot verder gebruik.
Fish, Chips
Stap 1: Verwarm de oven voor.
Hetelucht plus 225 °C Zet de crisp functie aan
Stap 2: Snijd de aardappelen in 8 wedges en meng met de zonnebloemolie, peper en zout..
Stap 3: Bewaar de filet tot verder gebruik in de koelkast.
Stap 4: Leg de kibbeling langs de aardappels en zet in de oven, stel in.
Hetelucht plus 225°C Bereidingstijd 12 tot 15 minuten
Stap 5: Verdeel de aardappels en kibbeling over de borden en serveer met de ravigote