Feestelijke geglaceerde beenham

VleesOvenMakkelijk
Dit recept is voor 2 personen

Ingredients

  • 1 stuk beenham ca 500 gram
  • 50 g abrikozenjam
  • 50 g grove mosterd
  • 20 g bruine basterdsuiker
  • 1 blaadje laurier
  • 1 takje tijm
  • Stoofperen
  • Zoete aardappelsticks

Supplies

  • Ovenschaal

De bereidingstijd is ca. 75 tot 90 minuten.

 

Bereiding

Stap 1:
Meng de abrikozenjam, mosterd en basterdsuiker door elkaar en smeer hier de beenham mee in.

Stap 2:
Leg de beenham in een ovenschaal en steek de laurier en tijm erbij.

Hetelucht Plus                160 °C
Tijdsduur                         60-70 minuten

of met een bratometer:

Kerntemperatuur           67 °C

 

Serveren

Stap 1:
Serveer de beenham samen met de stoofperen en de zoete aardappelsticks.