Close the menu
Home
Apparaten
Wasmachines
Drogers
Stofzuigers
Keukenapparatuur
Stoomovens
Vaatwassers
Koffiemachines
Kookplaten
Koelen & vriezen
Afzuigkappen
Ovens
Magnetrons
Vacumeerlades
Serviesverwarmers
Reinigingsproducten
Recepten
Stoomoven
Combi-stoomoven
Stoomoven met magnetron
Oven
Warmhoudlade
Vacumeerlade
Alle recepten
Tips
Wooninspiratie
Service
Eerste hulp bij storingen
Maak een serviceafspraak
Boek een adviesgesprek
Handleidingen
Onderdelen & accessoires
Contact
To main content
To navigation
Menu
Open the menu
Ontdek
Miele logo
To Miele.nl
Open search box
Home
Apparaten
Wasmachines
Drogers
Stofzuigers
Keukenapparatuur
Stoomovens
Vaatwassers
Koffiemachines
Kookplaten
Koelen & vriezen
Afzuigkappen
Ovens
Magnetrons
Vacumeerlades
Serviesverwarmers
Reinigingsproducten
Recepten
Stoomoven
Combi-stoomoven
Stoomoven met magnetron
Oven
Warmhoudlade
Vacumeerlade
Alle recepten
Tips
Wooninspiratie
Service
Eerste hulp bij storingen
Maak een serviceafspraak
Boek een adviesgesprek
Handleidingen
Onderdelen & accessoires
Contact
Search
Generic filters
Exact matches only
Couscous salade met gamba en bospeen
15 - 30 minuten
Schaal- schelpdieren
Stoomoven
Makkelijk
Ingredients
4 bospenen geschild
80 gram couscous
120 gram groentebouillon
4 stuks gamba
limoen
peper en zout
¼ bos platte peterselie fijngehakt
¼ bos bieslook fijn gesneden
dille topjes
olijfolie
citroen mayonaise
Supplies
Schilmesje
Stoomoven pan met gaatjes
Stoomoven pan zonder gaatjes
Koksmes
Snijplank
Bereidingswijze
Bospeen
Snijd de bospeen in mooie schuine plakken.
Bewaar tot verder gebruik op de werkbank.
Couscous
Doe alle ingrediënten voor de couscous in een dichte stoomovenpan.
Bewaar tot verder gebruik op de werkbank.
Gamba
Breng de gamba’s op smaak met peper en zout en rasp er de schil van de limoen over.
Leg de gamba’s in een ingevette stoomovenpan met gaatjes en bewaar te verder gebruik.
Serveren
Zet de bospeen, couscous en gamba’s in de stoomoven en stel deze in.
Stomen 100 ⁰C
Bereidingstijd 3 minuten
Roer de gestoomde couscous los en breng op smaak met peper, zout en wat olijfolie.
Meng de gehakte peterselie en bieslook door de couscous.
Schep de couscous in de kom.
Leg de gestoomde gamba erop en steek de bospeen stukjes er speels tussen samen met de dille topjes.
Sprenkel er wat olijfolie overheen en zet er dopjes limoenmayonaise tussen.
Ook lekker
Recept
Rijst
Combi-stoomoven
Makkelijk
Couscous met rode biet en geitenkaas
Recept
Vis
Stoomoven
Makkelijk
Zacht gegaarde zalm met parelcouscous en karnemelk dille dressing
Recept
Groente
Stoomoven
Makkelijk
Gado-gado salade met tempé