De bereidingstijd is ca. 25 minuten.
Bereidingswijze
Stap 1: Doe de bietensap, steranijs, tijm en de couscous in een dichte stoomovenpan. Zet in de stoomoven.
Automatische programma’s: Bulgur
Of
Temperatuur 100 C Tijdsduur 9 minuten
Stap 2: Breng de couscous op smaak met olijfolie, peper, zout en rode wijnazijn.
Stap 3: Snij de rode bieten en de avocado in parten.
Stap 4: Maak de appel schoon en snijd in parten.
Stap 5: Snijd de geitenkaas in dikke plakken bestrooi licht met rietsuiker.
Stap 6: Verwarm de grill van de combi-stoomoven voor.
Grill groot Stand 3
Stap 7: Plaats de geitenkaas op niveau 2 in de oven, laat de kaas kleuren en blijf bij de oven. Wanneer er een goudgele korst ontstaat, haal je de kaas uit de oven.
Stap 8: Maak de rode bieten aan met peper, zout en olijfolie.
Stap 9: Doe de couscous in een grote schaal, verdeel de bieten over de schaal. Steek de parten appel en geitenkaas ertussen. Strooi de walnoten over de salade. Maak de rucola en cresson aan met olijfolie en citroensap, verdeel over de salade.
Stap 10: Serveer direct.