Couscous met Raz el Hanout
Stap 1: Verwarm de Raz el Hanout met de olijfolie in een pannetje, zodat de smaak mooi loskomt.
Stap 2: Meng de couscous met de rozijnen en de gesneden abrikozen in een dichte stoomovenpan (zonder gaatjes)
Stap 3: Doe nu de gevogeltebouillon op de Raz el Hanout en meng dit met de couscous.
Stap 4: Zet de couscous in de stoomoven:
Functie: Stomen Temperatuur: 95 C. Tijd: 3 minuten
Stap 5: Maak nu de couscous los met een vork en breng op smaak met peper en zout en wat olijfolie.
Stap 6: Hak wat bladpeterselie fijn en voeg wat rasp en sap van een citroen toe.
Serveer dit als een vervanger voor bijvoorbeeld rijst bij kip of als basis voor een lekkere salade die je verder afmaakt met geroosterde bospeen, feta en een lik Griekse yoghurt.
Smakelijk eten!