De bereidingstijd is ca. 20 tot 30 minuten.
Bereiding
Cocktail
Stap 1: Snijd 2 takjes dille fijn en bewaar 2 takjes voor de garnering.
Stap 2; Brokkel de feta en leg de watermeloen op een zeef.
Stap 3: Meng de garnalen met de dille en breng op smaak met peper, zout en olijfolie, bewaar alles tot verder gebruik.
Sesamkletskop
Stap 1: Verwarm de oven voor op Hetelucht Plus 175ºC.
Stap 2: Meng alle ingrediënten voor de kletskop goed door elkaar en doe ze in een spuitzak.
Stap 3: Spuit 4 kleine dopjes op een silicone bakmat en schuif deze in de oven.
Hetelucht Plus 175ºC Tijdsduur 8-10 minuten
Stap 4: Haal de kletskop uit de oven en draai deze om het pijpje en laat ze afkoelen zodat er een cilinder ontstaat.
Stap 5: Als de kletskoppen niet meer buigzaam zijn zet ze dan even terug in de oven.
Serveren
Stap 1: Schep eerst een lepel garnalen in de glaasjes.
Stap 2: Daarna een lepel watermeloen, daarop een lepel feta en als laatste nogmaals een lepel garnalen.
Stap 3:
Steek in ieder glaasje een sesamkletskop en garneer met een takje dille.