Carpaccio van hert, kalf en rund
Stap 1: Snijd de kalfshaas in acht gelijke plakken. Leg de plakken tussen twee vellen huishoudfolie en sla ze voorzichtig plat.
Stap 2: Ga op dezelfde manier te werk met de hertenhaas en de runderhaas. Bewaar het vlees tussen folie en leg het in de koelkast tot verder gebruik.
Stap 1: Rucolasla voor de runderhaas: Schaaf krullen van de Parmezaanse kaas. Bewaar de kaaskrullen en de rucola tot verder gebruik in de koelkast.
Stap 2: Balsamicosiroop voor de runderhaas: Breng de balsamico-azijn met de suiker aan de kook en laat het rustig inkoken tot het stroperig wordt. Laat afkoelen, dek af en zet tot verder gebruik apart.
Stap 3: Basilicumcrème voor de kalfshaas: Snijd het basilicum ragfijn. Meng de mayonaise met een kleine hoeveelheid water, het moet smeerbaar blijven. Roer het basilicum erdoor. Breng op smaak met peper en zout. Zet tot gebruik apart. De champignons worden vlak voor serveren gesneden.
Stap 4: Kappertjestapenade voor de kalfshaas: Hak ansjovis en kappertjes fijn en meng met de limoenschil en een beetje olijfolie. Zet tot gebruik, afgedekt, in de koelkast.
Stap 5: Olijventapenade voor de hertenhaas: Hak de olijven fijn, meng met wat olijfolie en zet tot gebruik apart.
Stap 6: Ciprianisaus voor de hertenhaas: Meng de ingrediënten met de ciprianisaus, breng op smaak met zout en zet tot gebruik, afgedekt, in de koelkast.