De bereidingstijd is ca. 60 minuten.
Tomatensaus
Stap 1: Halveer de paprika, verwijder de zaadlijst en snijd in stukken.
Stap 2: Snijd de tomaten in vieren en verwijder de zaadlijsten.
Stap 3: Snipper de ui en kneus de knoflook.
Stap 4: Doe dit alles in een dichte stoomoven pan met de rozemarijn en tijm.
Stap 5: Plaats in de stoomoven. Stomen 100C Tijdsduur 15 minuten
Stap 6: Pureer de groenten, zonder vocht in een blender fijn.
Stap 7: Breng op smaak met zout, peper en scheutje olijfolie.
Vulling
Stap 1: Breng de room aan de kook en bind af met de mais zetmeel.
Stap 2 Haal de pan van het vuur en smelt de mozzarella door de room.
Stap 3: Breng op smaak met peper en zout.
Pompoen en spinazie
Stap 1: Doe de pompoenblokjes in een stoomoven pan met gaatjes en zet in de stoomoven.
Stomen 100°C Bereidingstijd 3 min
Stap 2: Doe de spinazie in een stoomoven pan met gaatjes en zet bij de pompoenblokjes in de stoomoven. Stomen 100C Bereidingstijd 1 min
Stap 3: Meng de pompoenblokjes, spinazie en ricotta.
Stap 4: Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
Voor de cannelloni
Stap 1: Verdeel de tomatensaus over de bodem van de ovenschaal.
Stap 2: Leg basilicumblaadjes in de saus.
Stap 3: Verdeel wat van de vulling op een vel verse pasta, rol de pasta op. Leg in de tomatensaus, herhaal dit met alle pasta vellen.
Stap 4: Lepel de mozzarellasaus over de cannelloni’s en rasp vervolgens Parmezaanse kaas over de cannelloni’s
Stap 5: Verwarm de oven voor. Voorverwarmen 160°C
Stap 6: Plaats de ovenschaal in de oven. Combi-koken + Hetelucht Plus 160°C / 60% Bereidingstijd 40 min
Stap 7: Schakel na 40 minuten de grill in. Combi-koken + Grill Groot Stand 2 / 0% Bereidingstijd 4 min
Tip: In deze video leggen we uit hoe de functie combi-koken werkt en gaan we aan de slag met deze vegetarische cannelloni.