Bulgur
Stap 1: Doe de Bulgur in een dichte stoomovenpan en voeg hier de bouillon aan toe.
Stap 2: Plaats in de stoomoven.
Functie – Stomen Temperatuur – 100 C. Tijd – 9 minuten Of het automatisch programma: Bulgur
De Bulgur kunt u weer eenvoudig verwerken voor een maaltijdsalade.
Stap 1: Laat de Bulgur licht afkoelen op uw werkblad.
Stap 2: Halveer en pel de avocado en snijd in grove blokjes
Stap 3: Halveer de kerstomaatjes.
Stap 4: Snijd grove blokjes van de komkommer.
Stap 5: Schaaf dunne plakjes van de radijs.
stap 6: Maak alles aan met rasp en sap van de limoen, peper, zout en olijfolie.
Stap 7: Meng alles losjes met elkaar, en breng op smaak.
Stap 8: Garneer met wat gesneden peterselie en schijfjes radijs.
Stap 9: En serveer als maaltijdsalade.
Eet smakelijk!