Bulgur

Bulgur

GroenteStoomovenMakkelijk

Ingredients

  • 200 gram Bulgur
  • 2-3 dl groenten- of kippenbouillon
  • 1 avocado, eetrijp
  • 16 kerstomaatjes
  • ½ komkommer
  • Enkele takjes peterselie (gesneden)
  • 8 radijsje

Supplies

  • Stoomoven
  • Dichte stoomoven pan
  • Snijplank

Bulgur

Stap 1:
Doe de Bulgur in een dichte stoomovenpan en voeg hier de bouillon aan toe.

Stap 2:
Plaats in de stoomoven.

Functie – Stomen
Temperatuur – 100 C.
Tijd – 9 minuten
Of het automatisch programma: Bulgur

De Bulgur kunt u weer eenvoudig verwerken voor een maaltijdsalade.

Bulgur salade

Stap 1:
Laat de Bulgur licht afkoelen op uw werkblad.

Stap 2:
Halveer en pel de avocado en snijd in grove blokjes

Stap 3:
Halveer de kerstomaatjes.

Stap 4:
Snijd grove blokjes van de komkommer.

Stap 5:
Schaaf dunne plakjes van de radijs.

stap 6:
Maak alles aan met rasp en sap van de limoen, peper, zout en olijfolie.

Stap 7:
Meng alles losjes met elkaar, en breng op smaak.

Stap 8:
Garneer met wat gesneden peterselie en schijfjes radijs.

Stap 9:
En serveer als maaltijdsalade.

Eet smakelijk!