Aardbeientaartjes met mascarpone
Stap 1: Verwarm de oven voor op 180 ÂșC Hetelucht Plus
Stap 2: Pak 4 ronde ormpjes en spray de buitenkant in met bakspray.
Stap 3: Leg het bladerdeeg op de werkbank en prik het in met een vork.
Stap 4: Vorm het bladerdeeg om de buitenkant van de ronde vorm en snijd de rand bij met de achterkant van een mes voor een strakke rand.
Stap 5: Plaats de vormpjes op een rooster in het midden van de oven en bak ze in 15 tot 20 minuten goudgeel gaar en droog.
Stap 6: Laat iets afkoelen en haal dan van de vormpjes. Laat verder afkoelen.
Stap 7: Roer intussen de mascarpone aan met wat honing naar smaak, voeg wat rasp van de limoen toe en op het laatst wat basilicum.
Stap 8: Schep dit in de afgekoelde bladerdeeg bakjes. Snijd de aardbeien in plakjes en vul speels af.
Stap 9: Garneer eventueel nog met wat basilicum of poedersuiker.
Banketbakkersroom kan ook in plaats van de mascarpone.