Koken met Joris uit ‘Chez Bijdendijk’

Ontdek de Franse gastronomie met sterrenchef Joris Bijdendijk tijdens een exclusieve kookworkshop op 25 mei in het Miele Culinary Institute. Bereid samen met hem een zalig menu uit zijn nieuwe kookboek ‘Chez Bijdendijk’ en geniet van bijpassende wijnen. Wees er snel bij, de plaatsen zijn beperkt! Je vindt alle relevante informatie onderaan deze pagina.

Reserveer direct

Welkom bij Miele!

 

Op zaterdag 25 mei nodigen we je uit voor een onvergetelijke culinaire ervaring in het Miele Culinary Institute! Tijdens een exclusieve kookworkshop verwelkomen we niemand minder dan Joris Bijdendijk, bekend om zijn verfijnde smaken en zijn recent uitgebrachte boek ‘Chez Bijdendijk’. En het beste nieuws? Hij gaat koken uit zijn nieuwe kookboek, en jij kunt erbij zijn!

 

 

 

 

Ga mee op een smaakvolle reis door de Franse gastronomie terwijl Joris zijn geheimen deelt. Hij begeleidt je bij het bereiden van een heerlijk viergangendiner met klassieke Franse gerechten. Leer de subtiele nuances van de Franse keuken, van voorgerecht tot dessert, en ontdek hoe je met de juiste technieken en ingrediënten een zalig menu op tafel tovert. Onze exclusieve wijnleverancier, VINVIN Wines, zal aanwezig zijn met een ervaren sommelier, die elk gerecht zal begeleiden met een bijzonder glas wijn.

Mis deze kans niet om je culinaire vaardigheden te verbeteren onder begeleiding van Joris Bijdendijk. De plaatsen zijn beperkt, dus schrijf je snel onderaan de pagina in voor deze unieke ervaring.

 

Miele Culinary Institute

Je bent van harte welkom in de culinaire broedplaats van het Miele Experience Center Vianen, het Miele Culinary Institute. Geniet van onze workshops, geleid door Miele chefs, die je helpen om je Miele apparaten thuis beter te gebruiken. Of maak kennis met bekende culinaire experts die graag hun kennis bij ons delen.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen voor een dag vol smaak en culinaire inspiratie!

Praktische informatie

Locatie

Miele Culinary Institute

De Limiet 2
4131 NR Vianen

 

Datum en tijd

Zaterdag 25 mei

10:00: Ontvangst
10:30: Start workshop
16:00: Einde workshop (circa)

 

Prijs

€ 179

Prijs per persoon, voor een exclusieve kookworkshop door Joris Bijdendijk bestaande uit 4 gangen en bijpassende wijnen.

 

Boekingen

Vul het contactformulier in via onderstaande knop om jouw plek te verzekeren. Zodra de beschikbaarheid is bevestigd, ontvang je een e-mail met alle details en een factuur. Je reservering wordt definitief bevestigd zodra de betaling van de factuur is ontvangen.

Reserveer direct

 

Joris Bijdendijk (1984) is executive chef van restaurant RIJKS®️ en restaurant Wils, beide bekroond met een Michelinster, en Wils Bakery Café, bekroond met een Bib Gourmand. Daarnaast is hij columnist voor Het Parool, founder van Low Food, auteur van verschillende kookboeken en SVH gecertificeerd Meesterkok.