Vergroot jouw kookervaring en serveer echte perfectie

Krijg een luxe Fiskars pannenset of Iittala serviesset cadeau bij aankoop van kookplaat met werkbladafzuiging.

Koken en tafelen in stijl met Fiskars en Iittala

Tussen 1 september 2021 en 30 november 2021 krijg je bij aankoop van een Miele kookplaat met werkbladafzuiging één van deze twee unieke sets cadeau! Kies uit een hoogwaardige pannenset van Fiskars, of een prachtige 16-delige serviesset en twee serveerschalen van Iittala.

Koken en tafelen doe je voortaan in stijl!

Deze actie is helaas verlopen. Het verzilveren van de actie kan tot 15 december.

Bekijk de actievoorwaarden

Hoe werkt het?

  1. Koop één kookplaat met werkbladafzuiging tussen 1 september 2021 en 30 november 2021. Bekijk hier welke kookplaten er mee doen in deze actie.
  2. Registreer jouw kookplaat voor 15 december 2021. Alle registraties dienen voorzien te zijn van een kopie of foto van de getekende orderbevestiging.
    Registreer hier
  3. Wanneer het eerste deel van de registratie is goedgekeurd (hierover wordt een e-mail gestuurd) dient het serienummer te worden toegevoegd aan de registratie. Dit kan nadat de kookplaat met werkbladafzuiging is uitgeleverd. Het serienummer vindt u onder de kookplaat. Na het toevoegen en goedkeuren van het serienummer, wordt het gekozen cadeau verzonden.
  4. De pannenset of serviesset (ter waarde van €325,-) zal worden verstuurd (6 tot 8 weken) nadat de volledige registratie is voltooid.

 

Fiskars pannenset

Iittala 16-delig serviesset

Over Fiskars

Net als Miele streeft Fiskars ernaar om jouw kookervaring te optimaliseren. De kwalitatief hoogwaardige pannen van Fiskars zijn door Miele getest en werken perfect met onze kookplaat met werkbladafzuiging. Koken wordt zo een ware beleving.

Fiskars: toonaangevend in duurzaam design

Al sinds 1649 laat Fiskars zich leiden door de tijdloze principes van hoogwaardig, intuïtief en duurzaam design. Vandaag de dag is het één van de toonaangevende premium lifestyle-merken ter wereld op het gebied van tuinieren, koken en creëren.

Fiskars Norden pannenset

De 2 gietijzeren pannen – koekenpan 26cm en pan 4 liter – uit de Norden-collectie van Fiskars zijn qua design en werking geïnspireerd op de Scandinavische natuur en tradities. Iets wat je onder andere terugziet in de afneembare handgreep van Fins berkenhout. Door de unieke Thermium™ mineralenbehandeling hebben de pannen eersteklas natuurlijke anti-aanbakkwaliteiten, zelfs bij extreem hoge temperaturen. Wil je kwaliteit, dan kies je voor Fiskars.

Een hoogwaardige Fiskars Norden gietijzeren pannenset met een consumentenadviesprijs van € 324,90. Deze pannenset bestaat uit:
Norden gietijzeren grillpan van 26 cm
Norden gietijzeren pan 4,0 liter

Over Iittala

Functioneel, duurzaam en een tijdloos design, Littala sluit naadloos aan bij dat waar Miele voor staat. Serveer je jouw gerechten op het prachtige servies van dit Finse merk, dan is perfectie compleet.

Iittala: kwaliteit in een tijdloze jas

Als pionier op het gebied van Scandinavisch ontwerp zet littala zich in voor een betere levensstandaard. Littala staat voor jarenlang vakmanschap en duurzame kwaliteit. Voor bedachtzaam en tijdloos design, om te koesteren en te gebruiken, dag in, dag uit, nog decennia en generaties lang.

Iittala Teema | Design Kaj Franck 1952

De littala serviesset bestaat uit een Teema 16-delige starter set en serveerschaal. Teema is een veelzijdige collectie met vormen, formaten en kleuren die je eindeloos gecombineerd kunt combineren. Functioneel, duurzaam en verfijnd – het perfecte servies voor dagelijks gebruik.

Een prachtig 16-delig Teema servies en 2 serveerschalen met een consumentenadviesprijs van € 385,7. Deze set bestaat uit:
4 borden van 26cm
4 borden van 21cm
4 diepe borden van 21cm
4 schaaltjes van 15cm
2 serveerschalen met een inhoud van 1,65 liter

Het tijdloze design stamt uit 1952 en is nog altijd actueel. Elk Teema-deel is gebaseerd op drie basisvormen: cirkel, vierkant en rechthoek. Gemaakt van hoogwaardig vitro porselein en oven-, vaatwasser-, diepvries- en magnetronbestendig, waardoor koken, opdienen en opruimen snel en gemakkelijk gaat.

Geselecteerde kookplaten

KMDA 7634 FR
KMDA 7634 FL
KMDA 7476 FR
KMDA 7476 FL

KMDA 7633 FR (niet te koop op miele.nl)
KMDA 7633 FL (niet te koop op miele.nl)

Vragen over de actie Fiskars pannenset of Iittala serviesset