Krijg nu een luxe huisparfum bij een Miele stofzuiger

Adem in. Adem uit.
Geniet van nog schonere lucht in huis.

De nieuwe generatie Miele C3 stofzuigers

Toonaangevende vooruitgang, technische perfectie en de beste kwaliteit, dat zijn de pijlers van de filosofie die wij hanteren bij het construeren van onze stofzuigers. Met de nieuwe generatie Miele stofzuigers bieden wij je geperfectioneerde producten, die qua reinigende werking, betrouwbaarheid en bedieningscomfort grensverleggend zijn.

 

Complete C3

min. 74dB min. 550W

In het marineblauw en zwart beschikbaar

Energie label

Complete C3 Parquet​

min. 74dB min. 550W

In het petrol en zwart beschikbaar

Energie label

Complete C3 Cat&Dog

min. 72dB min. 550W

Geschikt voor dierenharen.
In het braambosrood, zwart en petrol beschikbaar.

Energie label

Complete C3 Allergy

72dB 550W

In het techblauw en wit beschikbaar

Energie label

Voordelen van de Miele stofzuigers zijn:

Automatisch Comfort-oprolsnoersysteem

Zonder te bukken het snoer opbergen

Zonder bukken het snoer comfortabel oprollen, dat willen we toch allemaal? Met een simpele druk op de knop is het mogelijk. Handig!

Parketborstels

Voor parket en andere krasgevoelige harde vloeren

Veel harde vloeren zoals parket, laminaat, plavuizen en hoogwaardige tegels zijn zeer gevoelig voor krassen. Voor gevoelige vloeren heeft Miele parketborstels ontwikkeld. Deze reinigen jouw mooie vloeren bijzonder behoedzaam en toch grondig. Met de zachte borstelkrans glijdt de Miele-parketborstel soepel en licht over de vloer.

Turboborstel

Ideaal voor dierenliefhebbers

Vloerbedekking moet regelmatig worden gezogen, ook als er nog geen stofjes en vuiltjes zichtbaar zijn. Om ook dieper zittende stofjes en dierenharen te verwijderen, moet vloerbedekking tegelijkertijd worden geborsteld en gezogen. De borstelrol die door het zuigsysteem wordt aangedreven, verwijdert het vuil grondig uit uw vloerbedekking.

Air-Clean-filtersysteem

Filtert meer dan 99,9% van de stofdeeltjes

Met het air-clean-filtersysteem van Miele is ronddwarrelend stof zeker verleden tijd. Het filtersysteem bestaat uit de originele Miele stofzuigerzakken, het motorfilter en het uitblaasfilter, en zorgt voor maximale hygiëne. Door deze drie filterlagen blijft opgezogen stof ook echt in de stofzuigerzak. Bij gebruik van de originele Miele accessoires in de Miele stofzuiger wordt de hoeveelheid fijnstof in de lucht binnenshuis duidelijk verlaagd; meer dan 99,9% van de stofdeeltjes wordt gefilterd! De lucht is schoner dan vóór het stofzuigen. Je kunt dus rustig blijven ademhalen.

Hoe werkt deze actie?

Deze actie is geldig vanaf 3 mei tot en met 30 mei 2021 op de onderstaande in Nederland gekochte Miele Complete C3 stofzuigers.

Tot en met 13 juni 2021 heb je de mogelijkheid de luxe huisparfum van Marie-Stella-Maris t.w.v. € 45,- te verzilveren via de verzilverpagina.

Hier dient je het serienummer te noteren en een geldig bewijs van aankoop te uploaden. Je hebt keuze uit drie soorten luxe huisparfums. Per persoon mag maximaal één huisparfum worden verzilverd. Het parfum is niet inwisselbaar voor contant geld en na bestelling niet meer te ruilen.

Stuur een email naar actie@servicebureau.nl voor meer informatie of neem telefonisch contact op met de afdeling klantcontacten, te bereiken via telefoonnummer 040 290 51 29.

Huisparfum Marie-Stelle-Maris

Heb je net één van de geselecteerde stofzuigers gekocht?

Verzilver hier

Over Marie-Stella-Maris

Marie-Stella-Maris is een Nederlandse socials onderneming met een maatschappelijke missie: toegang schoon water en hygiëne voor iedereen! Middels verkoop van premium essentials; waaronder natuurlijk mineraalwater en natuurlijke body & home producten, levert Marie-Stella-Maris een structurele bijdrage. Voor elk verkocht product doneert Marie-Stella-maris een vast bedrag aan waterprojecten over de hele wereld