Naar Miele.nl
Search
Generic filters
Exact matches only

Huishoudelijke apparaten voor projectkeukens

Voor elk project geschikte keukenapparatuur. Of het nu gaat om kookeiland, luxe koopwoningen, huurwoningen of voor een keuken in de zorg, samen met u kijken we naar apparatuur van Miele die bij uw project past.

Wat maakt Miele uniek?

Al 120 jaar een familiebedrijf

Duurzaam

Lage CO2-voetafdruk door efficiënte productie in Europa en lange levensduur

100% controle

Elk apparaat wordt gecontroleerd voordat deze de fabriek verlaat

Omvangrijke kwaliteitstests

Gegarandeerd een lange levensduur

Professionele service

Snel, deskundig en inclusief gebruiksadvies

Onderdelen 15 jaar voorradig

Tijdens de hele economische levensduur

 

Onze projecten

Palais, Vienna

Is uw project klaar voor de toekomst?

In uw nieuwe woning heeft u al slimme keuzes gemaakt op het gebied van duurzaamheid, gemak en energie. Uw woning is klaar voor de toekomst. Bij Miele willen we ook vandaag de dag al in verbinding staan met de toekomst. Wij stellen daarom hoge eisen aan de kwaliteit, techniek en milieuvriendelijkheid van onze producten. Daardoor bent u niet alleen verzekerd van perfecte resultaten, maar ook van een lange levensduur en zeer laag energieverbruik: bij Miele kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid. De Miele-keukenapparatuur heeft alles in zich waar Miele voor staat:  techniek, comfort en design.

 

Denk aan vele innovatieve functies, slimme automatische programma’s met eenvoudige en aantrekkelijke bediening en een modern design dat perfect past in ieder interieur. Ook dat van u.  Miele staat al meer dan 100 jaar garant voor perfecte kwaliteit. Deze kwaliteit houden we vast door te blijven vernieuwen. Iedere productverandering betekent een productverbetering.

De Miele apparaten die wij u bieden, zijn dan ook must-haves in projectkeukens. Zowel door het design, als door de vooruitstrevende technologie. Met deze apparatuur is koken geen noodzaak meer, maar een pure beleving.