Ontvang een Big Green Egg MiniMax

bij aankoop van 4 of meer Miele inbouwapparaten, waaronder een kookplaat met werkbladafzuiging of een SmartLine-element.

Big Green Egg staat voor kwaliteit en jarenlang kookplezier.

Nét als Miele.

Wij geloven in hoogstaande kwaliteit en jarenlang kookplezier, in je keuken én in je tuin. Daarom krijg je bij aankoop van vier of meer Miele inbouwapparaten uit de Generatie 7000, waaronder een kookplaat met werkbladafzuiging of een SmartLine-element, tijdelijk een Big Green Egg MiniMax cadeau!

Deze actie loopt van 1 november 2023 t/m 29 februari 2024. Bekijk de volledige actievoorwaarden onderaan op deze pagina.

Big Green Egg MiniMax

De Big Green Egg MiniMax doet zijn naam eer aan. Bescheiden in formaat, grootse prestaties. Zo tover je de lekkerste gerechten op tafel voor ongeveer zes personen. Dus leef je uit door lekker te grillen, te roken of te bakken, naast je culinaire creaties vanuit je Miele keuken.

Hoe werkt het?

 1. Schaf 4 deelnemende Miele inbouwapparaten aan.
 2. Daarna registreer je jouw aankoop via onderstaande knop.
 3. Meld je aan met getekende aankoopfactuur of orderbevestiging.
 4. Registreer na levering de serienummers van jouw Miele apparaten.
 5. Na succesvolle verzilvering wordt jouw Big Green Egg MiniMax thuisgestuurd.

Voorwaarden zijn van toepassing. Je leest ze onderaan deze pagina.

Start je registratie hier

Deelnemende apparaten

Sla 5 vliegen in één klap. Momenteel ontvang je namelijk een Big Green Egg MiniMax cadeau bij aankoop van 4 deelnemende keukenapparaten van Miele, waarvan in ieder geval één kookplaat met werkbladafzuiging of een SmartLine-element. Dat leggen we graag even uit:

Kookplaat met werkbladafzuiging

Koken maar dan gemakkelijk. Dus nooit meer je hoofd stoten aan een afzuigkap, maar een geïntegreerde afzuigunit in de kookplaat. De werkbladafzuiging communiceert vanzelf met de kookplaat en past de afzuiging aan op jouw kookgedrag. En als er iemand aanbelt dan pauzeer je het koken met één druk op de knop. Slecht enkele van de vele innovatieve functies voor nog geweldiger koken.

Ontdek Kookplaten met Afzuiging Ondek alle voordelen

SmartLine-element

Als aanvulling of vrijstaande oplossing: onze SmartLine-serie is als een bouwpakket, waaruit je de modules individueel en flexibel kunt combineren, ook als aanvulling op een standaard inductiekookplaat. Creëer de keukenopstelling van je dromen, met een teppanyaki, wok, kookplaat en vergeet vooral niet de aparte werkbladafzuiging. Voor eindeloze variatie!

Ontdek SmartLine-elementen Ondek alle voordelen

Ontdek deelnemende inbouwapparaten

De overige drie inbouw apparaten kies je naar persoonlijke voorkeur. Dus ga je voor een combi-stoomoven, een bakoven, een koelkast of een afwasmachine? Of kies je ze allemaal? De keuze is aan jou! Hieronder vind je alle inbouwapparaten die deelnemen aan deze promotie.

Kookplaten | Stoomovens  | Combi-stoomovens | Ovens | Koelkasten & Vriezers | Vaatwassers | Koffiemachines

Als kwaliteit telt

Big Green Egg is de perfecte partner voor de échte kookfanaat die wil genieten in de buitenlucht. Met deze premium grill heb je meer dan alleen een barbecue; je gebruikt ‘m om te grillen, bakken, roken, voor slow cooking en om mee te wokken. De werkwijze is gebaseerd op de eeuwenoude Aziatische kleioven, een traditionele houtoven. Het zeer exclusieve en hoogwaardige keramiek is extreem robuust en isoleert uitstekend. Doordat het keramiek de warmte weerkaatst hebben buitentemperaturen geen invloed op de werktemperatuur. Liefhebbers van lekker eten kunnen dus het hele jaar door genieten van de meest uiteenlopende culinaire bereidingen waarin kwaliteit vooropstaat. Vele jaren gegarandeerde kwaliteit, want Big Green Egg geeft levenslange garantie op elk model.

Klein formaat, grootse prestaties

Met een Big Green Egg MiniMax tover jij voor maximaal 6 personen de heerlijkste gerechten op tafel. In je tuin, of wanneer je eropuit gaat. Je hoeft namelijk geen gewichtheffer te zijn om de MiniMax mee op reis te nemen.

Specificaties MiniMax

 • Gewicht: 35 kg.
 • Afmetingen:
  • Grillrooster: 33 cm (diameter), 855 cm².
  • Buitenmaten: 38 cm x 50 cm (breedte x hoogte).

Voorwaarden

 • Deze actie geldt bij aankoop van 4 of meer Miele inbouwapparaten, waarvan minimaal 1 kookplaat met werkbladafzuiging (KMDA-modellen) of SmartLine-element (CSDA 7001 FL) uit verschillende productgroepen van de Generatie 7000 lijn.
 • Geldig op aankopen gedaan tussen 1 november 2023 en 29 februari 2024 bij geautoriseerde Nederlandse keukenspeciaalzaken, elektronicaspeciaalzaken, in één van de Miele Experience Centers of op Miele.nl.
 • De uiterste registratiedatum van jouw aangekochte producten is 17 maart 2024.
 • De inbouwapparaten moeten binnen 12 maanden na besteldatum worden uitgeleverd.
 • Na goedkeuring van het eerste deel van de registratie ontvang je een e-mailbevestiging. Daarna dien je na levering van jouw Miele keukenapparaten de serienummers toe te voegen aan je registratie.  Na het toevoegen en verifiëren van de serienummers gaan wij over tot verzending van de Big Green Egg MiniMax.
 • Kun je het serienummer niet vinden? Klik dan hier.
 • De Big Green Egg MiniMax wordt binnen enkele weken na volledige verzilvering verstuurd naar je thuisadres.
 • Miele Nederland B.V. behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de actie voortijdig te beëindigen.

Kom langs

In de Miele Experience Centers kun je al onze apparaten bekijken, workshops volgen en kookdemonstraties ervaren. Kom langs voor inspiratie of deskundig advies.

Lees meer

Naar de webshop

Bestel en gemakkelijk snel accessoires, reinigings- of onderhoudsproducten voor je apparaat via de online Shop.

Lees meer