Naar Miele.nl
Search
Generic filters
Exact matches only

Big Green Egg MiniMax cadeau bij aankoop van Miele apparatuur

Big Green Egg staat voor kwaliteit en gaat een leven lang mee. Een match made in heaven met Miele!

 

Bij aankoop van vier inbouwapparaten van de generatie 7000, inclusief een kookplaat met werkbladafzuiging, krijg je een Big Green Egg MiniMax cadeau. Deze actie geldt bij bestelling van de 4 Miele apparaten in de periode van 1 oktober tot en met 31 december 2020.

Bekijk de actievoorwaarden

Ga naar de verzilverpagina

Krijg een Big Green Egg MiniMax cadeau bij aankoop van Miele apparatuur

Miele helpt jou graag om de beste chef in jezelf te ontdekken. Daarom krijg je tussen 1 oktober en 31 december 2020 bij aankoop van vier nieuwe Miele inbouwkeukenapparaten een originele Big Green Egg MiniMax cadeau! Dit meest compacte model uit de Big Green Egg-serie doet niet onder voor de prestaties van zijn grotere broers.

Hoe werkt het?

  1. Koop minimaal vier Miele keukenapparaten uit de generatie 7000 inclusief een kookplaat met werkbladafzuiging (typenummers: KMDA7633 FR , KMDA7633 FL, KMDA7634 FR, KMDA7634 FL, KMDA 7774 FL, KMDA 7774 FR, KMDA 7774 FL-1, KMDA 7774 FR-1) bij een Nederlandse keukenspeciaalzaak of in het Miele Experience Center.
  2. De actie is geldig bij bestelling tussen 1 oktober 2020 en 31 december 2020. De inbouwapparaten moeten binnen 12 maanden na besteldatum worden uitgeleverd.
    Bekijk de actievoorwaarden
  3. Verzilver je voucher na aankoop van je inbouwapparatuur vóór 31 januari 2021. Ga naar de verzilverpagina
  4. 8 weken nadat je de apparatuur van Miele hebt ontvangen, kan je genieten van jouw Big Green Egg MiniMax

Big Green Egg MiniMax

Met de Big Green Egg MiniMax kan je voor 4 tot 6 personen koken. En ga je eropuit? Je hoeft geen professioneel gewichtheffer te zijn om de MiniMax mee te nemen. Hij weegt slechts 35 kg.

Specificaties MiniMax grillrooster
Ø 33 cm
Kookoppervlak: 855 cm²
Gewicht: 35 kg
Hoogte: 50 cm

Over Big Green Egg

De Big Green Egg is bestemd voor gebruik in de buitenlucht. Het apparaat kan gebruikt worden voor grillen, bakken, roken, slow cooking en wokken. Het is gebaseerd op een eeuwenoude Aziatische kleioven – een traditionele houtoven. Het zeer exclusieve keramiek is extreem robuust en isoleert uitstekend. Doordat het de warmte weerkaatst, hebben buitentemperaturen geen invloed op de temperatuur van het apparaat. Liefhebbers van lekker eten kunnen het hele jaar door genieten van hun culinaire bereidingen. Bovendien geldt voor het apparaat een levenslange garantie.

Kom langs

In de Miele Experience Centers kun je al onze apparaten bekijken, workshops volgen en kookdemonstraties ervaren. Kom langs voor inspiratie of deskundig advies.

Lees meer

Naar de webshop

Bestel en gemakkelijk snel accessoires, reinigings- of onderhoudsproducten voor je apparaat via de online Shop.

Lees meer